Tävlingar

Vinn skor från Craft!

Tävlingen är avslutad

Spring  in hösten!

Tävla om ett par V175 Fuseknit från Craft 


Lätta fötter.
Prasslande löv, hög luft – och nya löparskor? Du har chansen att vinna skor som är lätta (280 gram i storlek 43) och flexibla. Skorna ska ge ett bra grepp på både våta och torra underlag.

 


Fuseknit
Fuseknit-teknologin kombinerar sömlöst stickade delar med ergonomiskt formade och strategiskt placerade sömmar. Resultatet är färre sömmar och en löparsko med hög komfort.

Suveränt grepp
Vibram Megagrip yttersula ger bra grepp på både våta och torra underlag och ser till att du kan ha ett smidigt och kraftfullt löpsteg i alla förhållanden. Sulans unika gummiblandning säkerställer att energin i löpsteget omvandlas till en framåtriktad rörelse. Resultatet är snabbare, säkrare och effektivare löpning.
 
Anatomisk passform
Skon är byggd på en läst som följer fotens naturliga form och kontur. Teknologin innefattar även anatomisk tåbox samt flexibilitet på rätt ställen för att fotens muskler ska kunna arbeta på ett naturligt, optimalt sätt.
 
Torsion
Skon har också en grundstabilitet för att ge rätt stöd för löpare med ett neutralt löpsteg (normal pronation).
 
Energy return
V Energy Foam i mellansulans främre del ger mycket bra stötdämpning och respons. Detta innebär att energin som överförs till skon vid markisättningen återförs omgående och ger extra kraft och energi till ditt löpsteg. Det högpresterande materialet är tillverkat av Engineered Thermoplastic Polyurethane (ETPU).

Vikt: 280 gram i storlek 43
Total sultjocklek: 18 mm (häl)/12mm (fram) + 5 mm innersula = 23 mm häl och 17 mm fram
• Drop: 6 mm 
• Mellansula: V foam, Phylon, med ETPU energi i framfoten.
• Yttersula: Vibram Megagrip