Friskis&Svettis

Handstående – Lär dig stå på händer

Vill du lära dig att stå på händer från grunden eller vill du vässa ditt handstående? Då har Friskispressen kursen för dig!

Att stå på händer är en grundläggande färdighet där du använder kroppen som belastning. För att kunna stå på händer behöver du bygga upp styrka och stabilitet i axlarna och bålen. Det kommer Friskispressens webbkurs Handstående hjälpa dig med.

Under kursens gång går vi igenom teknik och olika förövningar som steg för steg tar dig upp på händer. Du får även övningar som vidareutvecklar handståendet.

Det är aldrig försent att börja träna på handstående!

Mer om innehållet:
Utgå från din nivå:
Du guidas genom olika övningar som ska leda fram till det handstående du vill lära dig – från grunden eller slipa på det du redan kan.

Coachning: Din coach är Tina Reuterswärd, utbildare och ledare på Friskis samt gymnastiktränare.

Träningsupplägg: Kursen innehåller förövningar för att stegvis träna upp axel- och bålstabilitet, samt övningar i handståendepositionen och spännande utmaningar för dig som vill gå vidare.

Bra att veta:
Kursen passar alla som vill lära sig att stå på händer, vare sig du är nybörjare eller vill slipa på och förbättra handståendetekniken. Kursen utgår ifrån en grundläggande nivå, som fungerar för de allra flesta och bygger på med utmaningar för den som så vill. Om du av medicinska skäl är tveksam till vad du kan träna, rådgör i förväg med din läkare/motsvarande.

Eftersom kursen är webbaserad kan du ta del av den när och hur du själv vill – från en surfplatta, mobil eller dator under 12 månader.

Du kan göra övningarna hemma, på en träningsanläggning eller annan valfri plats som passar dig. Du behöver inga extra redskap för att utföra övningarna.

Pris för kursen Handstående är 290 kronor.

Betalning och villkor
Börja med att registrera dig med namn, mejl och ett personligt lösenord. Sedan väljer du betalsätt och anger eventuell rabattkod. Du kan betala med Visa, Mastercard eller med Klarna faktura. Priset är inklusive moms.

Därefter loggar du in på din mobil, surfplatta eller dator och kan börja ta del av kursen. Du tar det i din egen takt och kan pausa när du vill. När du åter loggar in hamnar du alltid på det ställe du senast lämnade kursen.

Du har tillgång till kursen under 12 månader.

 

Köp kursen här!

 

hanstaendewebbkurs

RESEKLUBBEN – Träningsresor med Friskis&Svettis