Friskis&Svettis

Manifestation för rörelseglädje

Fira Friskis 40 år med en träningsmanifestation för allas rätt till rörelseglädje! Välkommen på ett megapass lördagen den 6 oktober klockan 13 på Sergels torg i Stockholm.

40 år har Friskis&Svettis spridit rörelseglädje till svenska folket. Många gånger har vi tagit ställning genom att synas på gator och torg. Redan 1979 genomfördes en manifestation på Sergels torg med krav på fler lokaler att träna i. Det var ett av dåtidens stora hinder för ett samhälle i rörelse.

På initiativ av Friskis Stockholm genomförs nu en manifestation och träningsfest för hela rörelsen. Vi samlas på samma plats, denna gång för allas rätt till rörelseglädje. Trots att Friskis idag har över en halv miljon medlemmar vet vi att många i samhället inte hittat sin rörelseglädje och rörelseklyftan i samhället ökar. Det vill Friskis ändra på. Alla har rätt till lustfylld träning.

På med träningskläderna och kom till Sergels torg i Stockholm, lördagen den 6 oktober klockan 13:00. Det blir ett unikt pass med ett stort gäng inspirerande ledare från flera föreningar.
Välkommen!

Anmäl dig här!

RESEKLUBBEN – Träningsresor med Friskis&Svettis