Friskis&Svettis

Gravid – så tränar du bäst

Att träna under graviditeten är en fantastisk investering eftersom det får dig att orka mer före och under förlossningen samt som nybliven mamma.

I den här webbkursen får du veta mer om vad som händer i kroppen i graviditetens olika faser samt hur du bäst kan anpassa och lägga upp din träning.

Efter kursen kommer du att ha en övningsbank med ett 40-tal övningar att använda oavsett var i graviditeten du befinner dig. Samtliga övningar är filmade för att du tydligt ska kunna se hur de utförs.

Kursledare är Jonna Rosenkranz, leg naprapat, med många års erfarenhet som ledare och ledarutbildare inom Friskis&Svettis. Jonna guidar dig genom kursens teoretiska delar och coachar dig i träningen.

Eftersom kursen är webbaserad kan du ta del av den när och hur du själv vill – från en surfplatta, mobil eller dator.

Kursen Gravid – så tränar du bäst finns i två varianter. I den utökade versionen får du tillgång till hela kursen plus att du vid tre tillfällen under kursens gång får tillfälle att ställa personliga frågor till kursledaren kring graviditet och träning. Du får svar inom 3–5 arbetsdagar. Toppen för dig som behöver lite extra stöd i träningen!

gravidwebbkurs

Innehåll:
Expertsvar.
Svar på vanliga frågor som exempelvis ”hur långt in i graviditeten kan jag löpträna?” och ”Hur undviker jag att magmusklerna delar sig?”.

En stor övningsbank. Filmer med ett 40-tal effektiva övningar som är speciellt framtagna för gravida.

Träningsupplägg. Hur du bäst kan kombinera övningarna till effektiva träningspass.

Tips från barnmorskan. Fördelarna med träning och hur du hittar rätt nivå i träningen.

Smärtlindring. Förklaring till varför gravida kan få ont i bäckenregionen och hur du med träning kan förebygga och lindra smärtan.

Bra att veta:
Kursen passar alla, från nybörjaren till dig som är mer van vid träning. Kursen vänder sig till friska kvinnor med en förväntat normal graviditet. Det finns vissa diagnoser, tillstånd och omständigheter då träning bör undvikas. Rådgör med en barnmorska eller läkare om du är osäker på vad som gäller för dig och din graviditet.

De flesta övningar kan du göra hemma. För vissa övningar behöver du exempelvis en pilatesboll, gummiband och någon form av vikt (exempelvis hantlar eller kettlebell). Samtliga redskap hittar du i de flesta sportaffärer. Här är de två olika kurserna:

Gravid – så tränar du bäst

Du får en bred faktabas och en gedigen övningsbank. Du har tillgång till kursen i 12 månader.
Pris: 490 kronor. KÖP KURSEN HÄR

Gravid – så tränar du bäst+

Du får en bred faktabas och en gedigen övningsbank plus att du har möjlighet att ställa träningsfrågor till kursledaren och få personliga svar vid tre tillfällen. Du får ett skriftligt svar inom 3–5 arbetsdagar.
Du har tillgång till kursen i 12 månader.
Pris: 790 kronor KÖP KURSEN HÄR

 

Betalning och villkor

Priserna är inklusive moms.

Gå in på den kurs du vill beställa. Du börjar med att registrera dig med namn, mail och ett personligt lösenord. Sedan väljer du betalsätt.

Du kan betala med Visa, Mastercard eller med Klarna faktura.

Därefter loggar du in på din mobil, surfplatta eller dator och kan börja ta del av kursen. Du tar det i din egen takt och kan pausa när du vill. När du åter loggar in hamnar du alltid på det ställe du senast lämnade kursen.

Du har tillgång till kursen under 12 månader.

Om du har tekniska frågor eller frågor kring betalningen av kursen mejla support@coursio.com

Taggar

RESEKLUBBEN – Träningsresor med Friskis&Svettis