Friskis&Svettis

Träningsteknik – så blir du grundstark

Vill du träna med bättre teknik? Få ut mer av övningarna du kör på träningsgolvet och undvika skador? Då är Friskispressens nya digitala kurs om träningsteknik perfekt för dig.

I kursen får du fördjupade träningskunskaper som hjälper dig att få bättre kroppskontroll och bättre resultat av din träning. Du kommer att hitta din stabilitet och träna upp din grundstyrka. Kursen ger dig kunskaper som du kommer att bära med dig och ha nytta av under resten av ditt träningsliv, vare sig du föredrar att träna i gymmet eller på olika typer av gruppass.

 

Kursledare är Tina Reuterswärd, träningsprofil och ledarutbildare inom Friskis&Svettis, tillika ledare av många olika typer av pass på Friskis och marknadsansvarig på Friskispressen.

Innehåll:
» En övningsbank. Ett 20-tal övningar som är filmade med tydliga instruktioner. Du får även tips om hur du kan variera övningarna för att öka utmaningen.

» Träningspass. Filmer som hjälper dig att dels värma upp, dels genomföra ett helt träningspass. Du får också tips om hur du kan kombinera övningarna till egna pass utifrån dina behov.

» Kroppskunskap. En teorigenomgång om hur din kropp fungerar och vad du ska tänka på för att hitta rätt träningsteknik. Det finns också ett quiz som kan hjälpa dig med inlärnignen på ett lättsamt sätt.

» Tips från coachen. Kursledaren delar med sig av sina bästa tips om hur du hittar din grundstabilitet, tränar med rätt teknik och undviker vilka vanliga fallgropar.


Bra att veta:
Kursen passar alla
som vill bli säkrare på sin träningsteknik, vare sig du är nybörjare eller har en viss träningsvana. Kursen utgår ifrån en grundläggande nivå, som fungerar de allra flesta och bygger på med utmaningar för den som så vill. Om du av medicinska skäl är tveksam till vad du kan träna, rådgör i förväg med din läkare/motsvarande.

Eftersom kursen är webbaserad kan du ta del av den när och hur du själv vill – från en surfplatta, mobil eller dator under 12 månader.

Du kan göra alla övningarna och träningspass hemma, på en träningsanläggning eller annan valfri plats som passar dig. Du behöver inga extra redskap för att utföra övningarna.

Träningsteknik – så tränar du rätt kostar 490 kronor. Om du har en rabattkod, anger du den i samband med bokningen.

KÖP KURSEN HÄR

Betalning och villkor
Börja med att registrera dig med namn, mejl och ett personligt lösenord. Sedan väljer du betalsätt och anger eventuell rabattkod. Du kan betala med Visa, Mastercard eller med Klarna faktura. Priset är inklusive moms.

Därefter loggar du in på din mobil, surfplatta eller dator och kan börja ta del av kursen. Du tar det i din egen takt och kan pausa när du vill. När du åter loggar in hamnar du alltid på det ställe du senast lämnade kursen.

Du har tillgång till kursen under 12 månader.

Om du har tekniska frågor eller frågor kring betalningen av kursen mejla support@coursio.com

 

RESEKLUBBEN – Träningsresor med Friskis&Svettis